Outfits voor alle leeftijden

Wij zijn Tasche Mode, een prachtige modezaak aan de Bisschopstraat in Oldenzaal. Met een ruim assortiment kleding hebben wij voor elke leeftijd passende outfits!

De mooiste merken

We verkopen merken als Colourful Rebel, Only, Red Button, Freequent, Expresso, &Co, Sisterpoint en My Jewellery. Met behulp van ons gevarieerde aanbod in kleding en accessoires stellen wij de leukste sets voor jou samen. Wij geven jou wanneer je dat wenst een eerlijk advies, zodat je zelfverzekerd de deur uitgaat met een prachtige outfit! 

Ontdek de laatste mode trends

Je shopt bij Tasche Mode on-trend kleding met te gekke prints, maar ook de fijne basics zijn bij ons te vinden. Onze webshop wordt regelmatig aangevuld met de leukste kledingstukken en accessoires voor jou!

Persoonlijk stijladvies

Mocht je twijfelen over de maat of graag stijladvies willen, neem dan gerust contact met ons op! Wij doen er alles aan om jou een speciaal gevoel te geven en je een outfit te bieden die écht bij jou past. Je kunt ons bereiken per telefoon, mail, Instagram, Facebook Messenger of WhatsApp.

Een origineel cadeau

Zoek je nog een origineel cadeau voor je moeder, zus, vriendin of iemand anders? Shop dan de Tasche Mode Cadeaubon! Super leuk om te geven én om te ontvangen! Je koopt hem in de winkel!

Shop online of kom langs in de winkel, wij staan voor je klaar!