Ruilen en retourneren

Retourneren

Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product mag je het binnen 10 dagen na ontvangst aan Tasche Mode retourneren. Wij waarderen het ontzettend als je rekening houdt met onze snel-wisselende collectie, door het zo snel mogelijk retour te sturen. Vergeet niet de pakbon erbij te voegen. Hierop dien je aan te geven welke items je retour stuurt. Retourneren is mogelijk via ons retouradres.

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen*

  • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl tags) te worden geretourneerd

  • Item(s) met vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen

  • Item(s) dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd

Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vindt dan geen terugbetaling plaats. 

Retouradres

Tasche Mode

Bisschopstraat 40

7571 CZ Oldenzaal

De retourkosten zijn voor eigen rekening. We raden je aan om je retour terug te sturen met een track&trace verzendbewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour is verwerkt. Dit is namelijk jouw bewijs dat je de retourzending hebt verzonden.

Ruilen

Wij bieden helaas niet de mogelijkheid om een artikel te ruilen. Wil je een nieuw item ontvangen? Retourneer je ongewenste artikel en plaats een nieuwe bestelling op onze website.

Wanneer ontvang je het geld van een retourzending?

Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en dat het bedrag wordt teruggestort naar je rekening. Je ontvangt eerst een mail dat je retour verwerkt is en het bedrag wordt vanaf die dag binnen 5 werkdagen teruggestort.