Events

Welkom bij onze exclusieve Private Shopping Avonden! Ervaar de ultieme winkelervaring in een intieme setting, speciaal voor jou en je vrienden. Geniet van een persoonlijke shopsessie waarin we alle tijd nemen om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfits.

Wanneer?

Onze private shopping avonden beginnen rond 19:00 uur en eindigen rond 21:30 uur. Dit geeft je voldoende tijd om in alle rust onze collecties te ontdekken en stijladvies te ontvangen van onze collega's.

Hoe werkt het?

Vanaf 8 personen kun je je aanmelden voor een exclusieve avond vol modeplezier. Het is simpel - vul het aanmeldingsformulier op deze pagina in en reserveer je plekje voor een onvergetelijke avond. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.

Wat kun je verwachten?

Bij aankomst word je verwelkomd met een verfrissend drankje en een hapje, waarna je de avond ontspannen kunt beginnen. Kijk tussen onze nieuwste collecties en vraag onze collega's om begeleiding bij het ontdekken van jouw unieke en persoonlijke stijl. Laat je inspireren - door onze collega's, maar dus ook door jouw vrienden, familie of collega's - terwijl je geniet van een exclusieve shopervaring in een intieme setting. Meld je aan!

Klaar voor een exclusieve winkelervaring? Meld je vandaag nog aan via het formulier hieronder en verzeker jezelf van een plekje op onze volgende Private Shopping Avond. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijke avond vol mode en gezelligheid te beleven.

Voor het aanmelden en eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via:

Mail: info@taschemode.nl

Tel: 0541-511494

Tot snel bij Tasche Mode!