Levertijd & verzenden

Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een orderbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via PostNL inclusief een track&trace code. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code die je ontvangt in de verzendbevestiging.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 (incl. 21% BTW) per pakketje. Bestel je voor een bedrag hoger dan €75,00? Dan is de verzending zelfs gratis!

Levering

Wij proberen jouw pakket binnen 3 werkdagen te versturen. Houd jouw track&trace code in de gaten voor de laatste updates. Helaas kan het zo zijn dat door externe omstandigheden het pakketje later wordt geleverd dan afgesproken. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagd is en kom je er niet uit? Stuur dan gerust een mailtje naar info@taschemode.nl, dan kijken wij met je mee!

Afhalen in de winkel

Heb je voor afhalen in de winkel gekozen? Na 4 uur van het plaatsen van je bestelling kan je deze ophalen in de winkel van dinsdag t/m zaterdag van 13 tot 17 uur!