Over Tasche Mode

Wij zijn Tasche Mode, een prachtige modezaak aan de Bisschopstraat in Oldenzaal en zijn gericht op een breed publiek voor alle leeftijdsgroepen.

We verkopen merken als Colourful Rebel, Only, Red Button, Freequent, Expresso, &Co, Sisterpoint en My Jewellery. Door dit gevarieerde aanbod in kleding en accessoires stellen wij de leukste sets samen. En dat in combinatie met ons eerlijke advies, laten we jou echt thuis voelen! 

Je shopt bij Tasche Mode on-trend kleding met een te gekke print of juist een fijne basic. Onze webshop wordt continu aangevuld met de leukste kledingstukken en accessoires. Mocht je twijfelen over de maat of graag stijladvies willen, neem gerust contact met ons op! Wij doen er alles aan om jou een speciaal gevoel te geven en je een outfit te bieden die écht bij jou past. Je kunt ons bereiken per telefoon, mail, Instagram, Facebook messenger of WhatsApp. 

Zoek je nog een origineel cadeau voor je moeder, zus, vriendin of iemand anders? Shop dan de Tasche Mode cadeaubon! Super leuk om te geven én om te ontvangen

Kom gerust langs, de koffie staat altijd klaar!